Laugh as much as you breath..and love as long as you life!

logo

Na twee vermoeiende weken waarin het afbouwen van de prednison gestart werd en ik ondertussen ons huis aan het ‘verbouwen’ ben kwam er toch ineens een heel bijzondere dag voorbij die ik volledig wil opschrijven om de details nooit meer te vergeten!!!

Woensdag 2 december belt mijn vriendinnetje Mathilde ’s middags op met de mededeling; Dais moet je horen! Ik heb me een tijd geleden via internet opgegeven en krijg nu ineens een e-mail waarin ik wordt uitgenodigd om morgen de opnames van All You Need Is Love bij te wonen. Omdat er mensen uitgevallen zijn in het publiek mag ik nu samen met iemand anders komen, maar het is morgen sinterklaas op school dus ik kan écht geen vrij krijgen(Mathilde is kleuterjuf, dus dan is Sinterklaas inderdaad wel een dingetje!) ‘Ben jij toevallig vrij of heb je al plannen en vindt je het leuk om te gaan??’ Helemaal overdonderd (DE EERSTE KEER) zeg ik meteen ja, want ik heb namelijk niet zoveel plannen de afgelopen jaren, omdat mijn dagen/weken nogal onvoorspelbaar zijn ;-). ‘Heeft Ronald misschien vrij en anders kan je moeder wel mee vraagt ze nog’ Op dit moment begint er wel een belletje te rinkelen, want Ronald loopt al een paar dagen ‘te zeuren’ dat ik rustig aan met klussen moet doen omdat hij donderdag wat leuks met me wil doen en ik dan nog wel wat energie moet hebben. AHA!

Nog geen kwartier later staat Mathil naast me met de uitgeprinte e-mail uitnodigen voor All You Need Is Love. (zie hieronder)

brief all you need.jpg

Mathilde begint meteen te bellen om de naamswijziging door te geven en haarzelf af te melden. Dit gaat mij allemaal even te snel, maar ik ben allang blij dat ik zelf niet hoef te bellen! Wel vind ik dat Ronald bijzonder snel ‘Ja’ zegt op de vraag of hij mee wil naar All You Need Is Love. Niks voor hem.. Komen er dan niet allerlei gekke ideeën en gedachten en aanzoeken in je op?! Natuurlijk, maar die varen ook direct weer weg als ik er nog een keer goed over nadenk en mijn vriendje een beetje denk te kennen! 😛 Met dat ik dit allemaal uitspreek aan Mathilde zegt zij nog heel onschuldig ‘Hoezo??? ‘Ik ben toch uitgenodigd en ik ben al getrouwd dus hoe zou dat nou kunnen’

Zo gezegd zo gedaan.. toch wel een beetje zenuwachtig help ik Ronald nog een paar uurtjes in het café en ga eerder naar boven om te badderen en mijn nagels te doen..stel je voor dat er vanaf de tribune ingezoomd wordt! Ha dat gaat mij mooi niet gebeuren! Dus sta ik ook nog om een uur of 01:00 ’s nachts met klote licht mijn wenkbrauwen te epileren en mijn haar te ‘ontpluizen’. Na een kort nachtje voor ons allebei toch maar even ijslepels op mijn wallen en wat extra make-up om de boel wat op te knappen! 😉

Om kwart voor 9 stappen wij de deur uit en lopen het stationsplein op. Voor degene die het niet weten, ons huis ligt op en aan het stationsplein in Putten. Dus na 50 meter staan we bij de kaartjesautomaat en hoor ik harde muziek op staan. Omdat alles net vernieuwd en veranderd is zeg ik nog tegen Ronald ‘Goh wat gezellig hier tegenwoordig met die harde muziek!’ Waarop ik ineens hard over de speakers hoor:

‘Daisy van der Veen, vroeger groepsleidster, maakt vandaag haar debuut als actrice in Goede Tijden Slechte Tijden!’.. WHAAAAAAAAAAAATT??!!!

Meteen zie ik naast mij een grijze bus staan met daarin een man die stiekem aan het filmen is. Ik ben flabbergasted (TWEEDE KEER!) en probeer maar een beetje normaal te blijven doen, maar ik weet nu al niet meer waar ik het zoeken moet! Ik ben net wakker joh! 😀

Om op het goede perron te komen moeten we een brug over en eenmaal aangekomen zie ik meteen die grijze bus aan de andere kant het perron op rijden en met dat ik tegen Ronald zeg ‘zie nou wat daar gebeurd!!!!!’ kijk ik nog langs de Abri heen waar mijn naam op staat..Hoe bizar is dit!!! (op de foto zie je de bus ook die daar helemaal niet hoort te staan!!!!) (DERDE KEER)

abri station.jpg

Vanaf dit moment ben ik helemaal van het padje af en snap ik er niks meer van. Ik sta alleen maar schaapachtig en zenuwachtig te lachen en probeer iets los te krijgen bij Ronald.. die zegt van niks te weten en lacht nog harder! Omstanders vertrouw ik niet en als een student me aan blijft kijken vraag ik haar nog Of zij vandaag geen Daisy wil heten! Ik vermoed dat er iemand met ons meereist, want wie moet er nou vanaf Putten naar Amsterdam Sloterdijk en staat dan toevallig bij die grijze bus..die tevens ook weer in Sloterdijk staat te wachten.

De treinreis was voornamelijk een verhoor en Ronald werd knettergek van mij. Hij weet van niks en ik geloof er niks van! Stilzitten kan ik ook niet, dus je begrijpt wel hoe gezellig deze reis was op de nog vroege morgen! Haha

Op station Amsterdam Sloterdijk haalt Ronald een broodje en ga ik naar toilet, zodat Ronald kan uitzoeken welke uitgang we moeten hebben, aangezien er 6 zijn op dit ‘kleine station’. Achteraf verteld hij dat de Spoorwegpolitie meteen naar hem toe kwam om te vragen waar wij moesten zijn en ons zo een uitgang wezen (die achteraf niet klopte met het adres wat hij gaf.. horen zij ook bij dit complot?!)

Met dat wij de trap aflopen naar buiten beginnen 3 mensen met een gitaar de GTST tune te zingen. (VIERDE KEER) HUUUUUUHHHH. Ik herken de jongen, maar kan het door de shock niet plaatsen. Ze zingen een keer of 4 het Goede Tijden liedje en ik ben sprakeloos en een beetje emotioneel.. dan begint pas te landen dat deze mensen hier voor MIJ (ons) staan op dit station. De jongen had ik al snel geïdentificeerd en bleek Jaap Reesema (X-factor) en achteraf bleek hij samen met Jill Helena de ECHTE GTST tune ingezongen te hebben. Extra speciaal dus dat ZIJ dit liedje voor mij stonden te zingen!!! WAUW!

zangers

De snellere onder ons, Ronald dus.. ziet ook meteen achter de zangers een mega vette limousine staan. HET ZAL TOCH NIET!! en ja hoor.. de chauffeur knikt naar ons en geeft ons een hand en zegt tegen mij ‘Daisy van der Veen de opnames van Goede Tijden Slechte tijden beginnen zo, ik breng je erheen! jeeeeeeeeetjeeee (VIJFDE KEER) wat er dan allemaal door je heen gaat is niet te omschrijven. Ik ben verrast, geshockt, overdonderd, enorm blij en gelukkig, sprakeloos en kan niet plaatsen waar dit allemaal vandaan komt en waarom dit voor mij gedaan word! Een gewoon meisje uit Putten waarvoor stad en land opgetrommeld zijn.

limo en chauffeur

limousine 1

limo en bus

(En natuurlijk weer die bus erbij!)

We werden zo’n anderhalf uur rond gereden door Sloterdijk, IJmuiden, Spaarnwoude, Velsen en allerlei mooie duinen, dorpjes, grote wegen etc. Om 12 uur staat de limo stil in Velsen en ik kan al wel ruiken dat er weer iets gaat gebeuren. Na een kwartier rijdt hij heel langzaam verder een straatje in en zie ik vanuit de limo allerlei opname materiaal en vooral HEEL VEEL mensen die onze kant op kijken.. Ik krijg het bloedheet en weet me niet te gedragen. HELP. WAT NU?! (ZESDE KEER!)

gtst set

Een man met het regisseursbord in zijn handen doet de deur van de limo open en roept ‘Daisy van der Veen’.. uhh Ja dat ben ik..KOM ER MAAR UIT! en jij mag even blijven zitten en je tas mag blijven liggen.. Als ik naast de limo sta roept hij ook direct over de set ‘Kleding en make-up check’ en er komen twee vrouwen aangerend die even een poederkwast over mijn gezicht halen en een kledingroller over mijn vest doen. Sta je dan met je goeie gedrag.. op de set van GTST.. Niemand zegt iets en nog voor ik het kan bevatten roept de regisseur ‘EN ACTIE!!! en hij klapt met zijn bord’.

Sjoerd en Aysen beginnen aan een scène over een ziekenhuisbezoek en gehaktballen van Jeff.Ik sta al die tijd nog naast de limo en ineens draait Sjoerd zich naar mij om en zegt ‘Daisy..Daisy van der Veen toch?’ (ZEVENDE KEER!) en haalt mij erbij en knuffelt me snel. Het ging zo verschrikkelijk snel en zij stelden allerlei vragen over mijn ziekenhuisbezoeken en wat ik daar allemaal deed. Natuurlijk geef je op moment suprême van die knullige antwoorden ‘Ja uhhh een beetje tv kijken en bezoek ontvangen’ en achteraf verzin je de meest geniale en coole antwoorden…! 😉  ennnnnn CUT. Bedankt Daisy en een fijne dag. En Sjoerd brengt me naar de limo en we rijden weer door.

 

gtst

 

 

We komen binnen een halfuur weer aan op station Sloterdijk en de chauffeur laat ons uit de limousine en geeft ons een hand. Ronald vraagt nog een beetje beduust ‘en nu?’ en de beste man stapt weer in en wij staan nog even te wachten en om ons heen te kijken. Als dit gefilmd is zal dit een lekker charmant gezicht zijn! 😉 Als wij de trap oplopen rijdt de limo weg en lopen we helemaal overdonderd door het station. Besluiten maar snel de trein naar Amsterdam Centraal te pakken en praten honderd uit over de afgelopen ochtend en middag. Onderweg naar café het Centrum bedenken we allerlei scenario’s, maar wat, waarop, wanneer, door wie of hoe is allemaal een grote vraag! We drinken een wijntje (of 6) en ik ben even op mijn gelukkigst en enorm dankbaar dat we dit allemaal mee mochten  maken vandaag.. en dat er mensen zijn die dit voor je regelen en je blijkbaar zo bijzonder vinden dat dit gewoon allemaal kan!!! WAUW! Wat een enorm mooie en gave dag hebben wij gehad vol verassingen. Ik kan er nog steeds niet over uit en ben hier nog lang niet over uitgesproken! amsterdam

ro in limousine

Omdat ik nog steeds NIKS weet en wat hier mee gaat gebeuren..voor nu.. organisatie BEDANKT!!! 😉

Liefs, Daisy

 

2 gedachtes over “Laugh as much as you breath..and love as long as you life!

 1. Echt super cool daisy!
  K vond wel leuk om je opeens voorbij te zien komen op fb…
  Nou maar opletten of je ook op tv komt.

  X eastern nieuwland

  Like

  • Hoi Eastern!

   Bedankt voor je lieve berichtje.
   Ik ben gisteren inderdaad op tv geweest bij RTL 4 ‘Staatsloterij Puur Geluk’.
   Een dag vol verassingen en verborgen camera’s! Als je wil kan je dit via uitzending gemist terug kijken.

   Groetjes,
   Daisy

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s